Uitslagen BC Lier tijdens seizoen 2009-2010

 

Na promotie vorig jaar speelde Lier 2 terug in 2de Nationale. In dit overgangsjaar moesten zij bij de eerste 3 eindigen om in 2de te kunnen blijven, plaatsen 4 en 5 gaven recht op barragematchen. Lier 1 had echter een moeilijk jaar en eindigde laatste dit jaar. Volgend jaar terug in een versterkte 3de Nationale.

 

Lier 2 start matig, staat eventjes 1ste op speeldag 5, maar zakt dan weg. Tegen het einde van het seizoen presteren ze echter terug sterk, zodat ze uiteindelijk de 2de plaats in beslag kunnen nemen, na een ijzersterk Riviera 5. De tweede plaats geeft recht op ‘promotie’ naar de nieuwe Bevordering, die tussen Liga 1 en 3de Nationale wordt opgericht. PROFICIAT!

 

Lier 3 start sterk en staat een tijdje op de 1ste plaats. Daarna zakken ze wat terug en moeten wat plaatsen prijs geven. Ook zij nemen de draad terug op tegen het einde van het seizoen en stijgen nog terug naar de 2de plaats. Deze plaats geeft opnieuw promotie naar de Liga 2 reeks. PROFICIAT!

 

Lier 4 starten sterk, maar moeten gaandeweg de rol lossen. Zij hebben echter een leuk en ongetwijfeld leerrijk seizoen gespeeld. Volgend jaar beter!