Uitslagen BC Lier tijdens seizoen 2014-2015

 

Een goed, maar geen uitstekend competitiejaar voor BC Lier dit jaar. Geen stijgers maar ook geen dalers is een korte samenvatting.

 

Lier 1 en Lier 2 bleven voor het tweede jaar op rij vlot in 3de Nationale. Lier startte sterk en stond in het begin mooi 2de, maar zakte vervolgens naar een 4de of 5de plaats. Ze eindigden veilig met 202 punten op een 4de stek. Ook Lier 2 startte sterk en bleven tot speeldag 11 meedoen voor de titel. Ze stonden op speeldag 9 nog gedeelde 1ste. Na enkele nederlagen tegen Begijntje 2 en Forum 1 zakten ze echter terug weg. Ze eindigden uiteindelijk op een gedeelde 3de plaats met een mooie 240 VP.

 

Ook Lier 3 verging het heel wel in Liga 2. Nadat ze vorig jaar gestegen waren, parkeerde ze zich dit jaar vlot op de 3de plaats. Uiteindelijk bleek Forum 3 te sterk voor de reeks maar Lier 3 eindigde uiteindelijk op een schitterende gedeelde derde plaats. Dit geeft hoop voor volgend jaar!

 

Lier 4 speelde dit jaar in Liga 3 en deed het daar behoorlijk met enkele mooie overwinningen tegen Pieterman 8 en Pieterman 10. Zij eindigden op een verdienstelijke 6de plaats.

Tot slot nog vermelden dat Guy Piccart en Stef Vandenberghe, twee van onze leden, kampioen speelden in 3de Nationale C voor Genk 3. Proficiat en veel succes in 2de Nationale!