Elk jaar richt BC Lier een cursus bridge in. Deze denksport is niet moeilijk te leren maar toch is het aan te raden om een cursus te volgen om de beginselen onder de knie te krijgen.

Elk jaar wordt een nieuwe cursusreeks ingericht die start rond begin oktober. Een lessenreeks bestaat uit twee reeksen van 12 lessen, zodat het einde van de cursus voorzien is rond eind april. Elke les start met een uurtje uitleg, waarna de cursisten de nieuwe stof direct kunnen toepassen in een aantal oefenspellen.

Een nieuwe beginnerscursus zal starten op vrijdag 6 oktober 2017. De cursus gaat door in het clublokaal van de club boven Cafe Refuge op het Zimmerplein te Lier. Iedereen is uitgenodigd op de eerste les. We hopen op een grote opkomst en verwelkomen iedereen in onze club.

Meer informatie is te krijgen bij
Marc Van Uffelen: 0494 03 33 10